GLYC SHARP- för fokus och koncentration i en stressad vardag

Håll dig skärpt, bevara ditt fokus och “kom-i-håg”

GLYC® SHARP  för fokus och koncentration i en stressad vardag. Rekommenderas till personer i alla åldrar – till studenten i tentatider, till mormor som vill vara skärpt med barnbarnen, till föräldern som håller alla bollar i luften och till dig som ska visa chefen varför du ska ha löneförhöjning. Listan på saker att komma ihåg blir bara längre. I alla åldrar är det viktigt att hålla sig skärpt och fokuserad i både huvud och kropp.

GLYC® SHARP är ett speciellt utvecklat svensktillverkat kosttillskott som hjälper dig att behålla mental fokus och en positiv inställning. GLYC® SHARP är utvecklat och framtaget i Sverige med hjälp av forskning, kliniska studier och specialister. Varje enskild ingrediens är noggrant utvald för att få den rätta sammansatta produkten för koncentration och fokus i en stressad vardag. GLYC® SHARP är vegansk och även godkänt av djurens rätt.

GLYC SHARP  – från trött virrpanna till stresståligt energiknippe

Ett första tecken på stress är att du upplever dig tröttare än normalt, ofokuserad och har svårt att hålla koncentration. Då är det viktigt att återfå fokus och energi.

Prova GLYC® Sharp och behåll skärpa, glädje och koncentration i en stressad vardag. GLYC® Sharp är ett speciellt utvecklat svensktillverkat kosttillskott som hjälper dig att behålla mental fokus och en positiv inställning. Innehåller de väldokumenterade adaptogenerna Rosenrot och Schisandra kända för att försvara kroppen vid både fysiks och psykisk stress och gör att kroppen kan fungera som vanligt utan att ta skada av påfrestningarna. Grönt te för koncentration och inlärning och saffran för en positiv sinnesstämning.

GLYC® Sharp rekommenderas till alla som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressande förhållanden.

2 tabletter om dagen räcker

Svälj tabletten hel, dela eller krossa. De första 2-6 veckorna och vid behov kan dosen ökas till 4 tabletter per dag.

Förpackning

Finns i förpackning om 60 tabletter.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Innehållsdeklaration
innehåll 2 tabl 4 tabl %DRI*
Rosenrot 300 mg 600 mg
Schisandra extrakt (4:1) 300 mg 600 mg
Grönt Te 50 mg 100 mg
Saffran/saffran extrakt 15 mg 30 mg
varav Safranal 0,3 mg 0,6 mg
Magnesium 210 mg 220 mg 20/60
Vitamin B6 2 mg 4 mg 143/286

Fyllnadsmedel (Isomalt, Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Magnesiumsalt av fettsyror, Karboximetylcellulosa, Talk), Extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), Extrakt av fjärilsranka (Schisandra chinensis), Magnesium (Magnesiumoxid), Extrakt av grönt te (Camellia sinensis), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid), Ytbehandlingsmedel (Etylcellulosa), Extrakt av saffran (Crocus sativus), Vitamin B6 (Pyridoxinhydroklorid)

 

GLYC Sharp rekommenderas till ungdomar, män och kvinnor som:

  • Svårt att koncentrera sig och hålla fokus
  • Svårt att prioritera/sortera intryck
  • Vill stötta inlärningsprocess och minne
  • Fysisk och mental trötthet
  • Glömsk
  • Svårt att fatta beslut
  • Gör många saker samtidigt – Multitasking
  • Tappar den röda tråden
  • Lätt till stress
  • Bristande sexlust

6 Noga utvalda ingridienser:

Rosenrot bidrar till att bibehålla
MENTAL & KOGNITIV PRESTATIONSFÖRMÅGA

Schisandra bidrar till ökad förmåga att
ANPASSA SIG TILL STRESS
KONCENTRATION OCH INLÄRNING

Saffran bidrar till att bevara en
POSITIV SINNESSTÄMNING & NORMAL SEXUALUST

Rosenrot bidrar till att bibehålla mental & kognitiv prestationsförmåga

Rosenrot bidrar till att bibehålla mental och kognitiv prestationsförmåga. Kognition är mentala processer såsom uppmärksamhet, tålamod, initiativförmåga, minne och problemlösning. Rosenrot bidrar även till att främja normal sexlust.

Schisandra bidrar till ökad förmåga att anpassa sig till stress

Schisandra kan förstärka minne, fokus och koncentration. Grönt te är också en adaptogen som har förmågan att bidra till minskad trötthet, framförallt fysisk trötthet.

Grönt te bidrar till att öka koncentration och inlärning

Grönt te innehåller ämnena EGCG (antioxidant) och L-theanin (aminosyra) med egenskaper som kan förbättra minne, inlärning samt reducera stress

Saffran bidrar till att bevara en positiv sinnesstämning och normal sexlust

Saffranextrakt innehåller två viktiga ämnen, Safranal och Crocin. Safranal ökar mängden biologiskt aktivt serotonin i hjärnan vilket påverkar stämningsläget. Crocin kan skyddar nervsystem och fungerar som ”Neuralt skyddande medel ”. Saffran bidrar till normal sexlust.