Kosttillskott för alla åldrar och både kvinnor och män - GLYC

GLYC Original

För ett aktivt och rörligt liv. Detta är möjligt tack vare innehållet av grönläppad mussla samt kollagen, vitamin C och zink.

GLYC Active

Ett kosttillskott med Boswellia Serrata och gurkmeja, framtaget för dig som tränar eller motionerar regelbundet.

GLYC Boost

Ett kosttillskott som hjälper dig bibehålla rörliga, hälsosamma leder så du kan promenera, jogga, träna och vara aktiv.

GLYC Sharp

Ett kosttillskott som hjälper dig bibehålla rörliga, hälsosamma leder så du kan promenera, jogga, träna och vara aktiv.

Aldrig tidigare har det varit enklare!

För alla åldrar

De flesta av oss vill vara aktiva i alla åldrar, både när vi är yngre och när vi börjar bli äldre. Får vi behålla rörligheten och flexibiliteten i kroppen är detta fullt möjligt! Oavsett om du har besvär med artros, stelhet och ledvärk eller vill förebygga besvär så är motion och träning i de flesta fall det bästa sättet att åstadkomma detta på.

Behåll rörligheten

GLYC ledserie – som är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för bibehållen rörlighet och hälsosamma leder – är speciellt framtagen för att du ska kunna behålla ett aktivt och rörligt liv oavsett hur din vardag ser ut. Tonåring, mitt i livet eller äldre? Tränar du regelbundet eller vardagsmotionerar? Vegan? Det finns en GLYC för alla!

Ny framställningsprocess bevarar näringen

I en ny, extremt syrefattig framställningsprocess behandlas musslorna ytterst försiktigt för att hela det näringsrika innehållet ska bevaras i det färdiga extraktet. Hela den levande musslan frystorkas mycket snabbt utan värme och utan kontakt med luftens syre och extraktet behåller därmed sin biologiska aktivitet.

Näringsrik upptäckt

Huvudingrediensen i GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST är grönläppad mussla som är en mycket speciell mussla från Nya Zeeland. Maorifolket runt Nya Zeelands kust har under generationer haft den grönläppade musslan som en viktig del i sin kost.

Hemligheten med extrakt från grönläppad mussla är det mycket näringsrika innehållet av naturliga glykosaminoglykaner och fettsyror som omega-3 fettsyrorna ETA, DHA och EPA samt en mängd vitaminer, mineraler och aminosyror.

GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller en ny generation av extrakt från grönläppad mussla, där man genom en ytterst försiktig behandling har lyckats behålla det näringsrika innehållet från hela musslan.

För att bevara den ekologiska jämvikten i havet odlas musslorna som används i produkterna i speciella musselodlingar, vilket säkrar artens fortlevnad.

Rörlighet för alla! Mår du bra av att röra på dig?

Då är du i gott sällskap – de flesta av oss uppskattar en aktiv fritid. Vi promenerar som aldrig förr, både utomhus och inomhus på promenad- och löpband. Skogsturer för att plocka bär och svamp eller bara för att insupa naturen är en självklar njutning för många, liksom golfrundan och cykelturen.
Vi vill vara aktiva i alla åldrar – både när vi är yngre och när vi börjar bli äldre.
Får vi behålla rörligheten och inte hindras av stelhet är detta fullt möjligt!

Naturligt innehåll

GLYC ledserie är kosttillskott med noga utvalda ingredienser som är utformade för kvinnor och män i alla åldrar som önskar behålla ett rörligt och aktivt liv. Serien tillverkas i Sverige och har ett naturligt innehåll. Därtill är alla produkter fria från konserveringsmedel, gluten, gelatin, laktos. GLYC ACTIVE är dessutom 100% vegansk och godkänd av Djurens Rätt, för dig som föredrar produkter helt utan animaliskt innehåll eller är allergisk mot fisk- och skaldjur (GLYC BOOST och GLYC ORIGINAL innehåller grönläppad mussla).

Använd förebyggande eller vid besvär

Anpassa användningen av GLYC ledserie utefter ditt behov. Du kan använda GLYC kontinuerligt, som ditt dagliga tillskott för god ledhälsa, eller under perioder av ökat behov – t.ex. när du är mer aktiv eller tränar hårdare i perioder.

Endast 2 tabletter per dag. Du kan öka dosen till 4 tabletter per dag de första 2-6 veckorna. Tabletten går utmärkt att svälja hel (glatt yta gör den enkel att svälja), dela eller krossa.